Andreas Sundlöf   2003-06-17 t.o.m. 2003-
Namn: Andreas Sundlöf
Smeknamn: Moses, Adde, Adrock, Frallan
Född: 1981
Stjärntecken: Kräfta
Längd: 179
Vikt före resan: 68Kg
Vikt efter resan: ?? Kg
Bor: Uppsala
Civilstånd: Singel
Sysselsättning: Syna/packa ampuller (läkemedelsföretag)
Intressen: Musik, resa, språk, ansiktsbehåring.

Bästa sida: vänster
Sämsta sida: höger
Motto: "Glad är den som inte vet bättre" (Nick Cave, Percy Nilegaard)

E-post: andreassu@hotmail.com
 
Snabbfrågor:

Buss eller Tält

Motorhaveri eller
Inbrott i bussen

Öl eller Vin

Jobba eller Plugga

Kaffe eller Te

Uppe tidigt eller
Sent i säng

Filmer eller Böcker

Egen Presentation:

Jag heter Andreas och jag är en vanlig 22-årig snubbe från Uppsala. Jag gillar egentligen inte att skriva sånna här käcka texter om mig själv, men jag ska göra ett försök.

Jag lever just nu i en grå vardag, där dagarna bara rullar på. Samma sak vecka efter vecka. Jobbar vid löpandeband på fabriken måndag till fredag. Jag bor hemma med mina föräldrar och småsykon. Jag vet inte vad jag ska bli när jag blir stor.

När jag inte knegar ihop pengar till den här resan så kanske jag spelar frisbeegolf, åker snowboard, läser en bok, umgås med en vän, lyssnar på en skiva, dricker öl, trummar på knäna, stirrar in i väggen, försöker åka skateboard, spelar arselboll, lagar punka på cykeln, går på konsert, sitter vid datorn eller nått annat helt meningslöst.

Tidigare har jag gjort en klassiker-sydostasien-backpack i 6 månader och det var grymt. Förra sommaren bilade jag en sväng runt i europa och spelade frisbeegolf tillsammans med Matte och några andra goda vänner. Har även passtämplar från en del skidresor till alperna och andra semsterresor runt om i europa med familj och vänner.
Jag tror att den här resan kommer att skilja sig ganska mycket från tidigare resor. Framförallt eftersom vi kommer att resa genom länder som inte ser så många turister, vilket ska bli väldigt intressant och lärorikt.
Dessutom tillkommer ju grejen att vi ska köra den här gamla fina bussen genom alla länder... är nyfiken på hur det kommer gå. Jag ser inte fram emot att tjafsa med gränsvakter och tullpersonal i timmar. Jag ser inte heller fram emot att få motorhaveri mitt ute i bushen i Iran, med långt till närmsta mack. Däremot ser jag väldigt mycket fram emot att få resa igen och lämna gamla tråkiga Uppsala.

 
Start
Dagbok
Resväg
Bakgrund
Personer
Prylar
Bussen
Galleri
Partners
Erik Molander Mattias Wallén
Sebastian Wright Andreas Sundlöf


Pinal  

Lärostaden IT